Vårt syfte

RestorFX levererar den mest effektiva, permanenta, innovativa tekniken och produkterna på marknaden med målet att vara i framkanten inom bilrestaurerings- och bilvårdsbranschen. Vi gör detta genom intensiv forskning samt fokus på intelligenta och banbrytande metoder. Vi är inte i branschen för att gå med strömmen utan för att förändra och förbättra den genom att investera våra resurser i innovativa lösningar som driver hela branschen framåt. Vi är fast övertygade om att alla våra kunder måste bli mer än nöjda med vårt hantverk men också med hela RestorFX- upplevelsen.

Vårt uppdrag

Vårt uppdrag är att utveckla innovationer och teknik till fordonsindustrin och inspirera företag att växa utanför deras traditionella gränser. Stoltheten som vi, och våra licenstagare, lägger i arbetet som vi dagligen levererar är enorm. Vi är fast beslutna att, varje gång, överträffa alla förväntningar som våra kunder och samarbetspartners har på oss.

Våra värderingar

Goda kundrelationer och innovativa lösningar / produkter samt vår utarbetade och internationellt beprövade modell gör oss till den rätta samarbetspartnern.
Vi förbättrar bilvårdsbranschen genom att inte bara följa utan leda utvecklingen. Detta är vi och det är vi stolta över.

Vi siktar alltid högre, anstränger oss hårdare och vill alltid ge mer.

Beslutsamhet

Vi är fast beslutna att ge våra kunder det absolut bästa som marknaden har ett erbjuda, och lite till. Vi drivs av passion för utveckling och en outtröttlig strävan att ständigt vara på jakt för att förbättra våra resultat inom alla områden. Vi drivs av utmaningar och engagemang, entusiasm kännetecknar vår inställning till att uppnå våra, högt uppsatta, mål.

Omtanke

Vi brinner för våra kollegor, samarbetspartners och vårt stora intresse som vi har tur att få kalla för jobb. Vi finns här för våra licenstagare i vått och torrt och vi gör alltid vårt yttersta för att alltid finnas där. Vi lyssnar, agerar och utvecklas tillsammans. Vi bygger relationer som känns.

Gemensam utveckling

Vi litar på våra licenstagare. Vi litar på att de alltid gör sitt bästa för att uppnå bästa resultat för våra kunder. Vi uppmuntrar varandra att ta egna initiativ, vara proaktiva och söka alltid efter nya, bättre och smartare lösningar. Vi utvecklas tillsammans, vi jobbar tillsammans och vi segrar tillsammans.

Integritet

Integritet är kärnan i RosterFX. Vi gör vårt yttersta för att hålla mer än vad vi lovar. Vi är dedikerade till att bygga och vinna förtroende genom att visa arbetsstolthet och den inre styrkan som vi besitter. Vi skall respektera och hedra våra värderingar i alla situationer. Vi ska visa vår bästa sida och stå pall för våra övertygelser oavsett hur svårt det än må vara. Vi värnar om vår integritet, våra produkter värnar om fordonens integritet.