RestorFX Refinish and Retain

RestorFX Renew uppnår enastående resultat som både  slutkunder och återförsäljare imponeras över. Men vid användning med RestorFX Refinish Advanced Paint Chip Repair System och RestorFX Retain blir resultatet tydligare och livslängden för RestorFX längre.

RestorFX Refinish Paint System

Utformat till att vara 100% kompatibel med RestorFX Renew, arbetar RestorFX Refinish lacksystem effektivt med avancerade reparationer i fordonets lack. Medan andra lösningar kan skapa ”slemklumpar” i lacken, skrubbsår eller märken på grund av deras mycket flytande form, använder RestorFX Refinish Paint System en process som alltid resulterar i en slät och jämn påfyllning. Det högteknologiska systemet korrigerar de flesta repor, märken och stenskott, samt skapar en nästan felfri lack, som sedan restaureras med RestorFX Renew.

RestorFX Retain Finish Coat

RestorFX Retain är en av de mest avancerade lackskydd med på marknaden idag. Särskilt utformad för att fungera med RestorFX Renew som det sista steget i vår restaureringsprocess, RestorFX Retain gör att bilen ser ut som den gjorde när RestorFX Renew började användas. I likhet med en ny lack, motverkar RestorFX Renew dagligt slitage och skador från väder och felaktig underhåll och skötsel. Genom att applicera RestorFX Renew var 3:e månad behåller lacken sin djupglans och lyster under många år framöver.