RestorFX Refinish and Retain

RestorFX Renew uppnår enastående resultat som både  slutkunder och återförsäljare imponeras över. Vid användning med RestorFX Refinish Advanced Paint Chip Repair System och RestorFX Retain blir resultatet tydligare och livslängden för RestorFX längre.

RestorFX Refinish Paint System

RestorFX Refinish Paint System är ett högteknologiskt system som är utformat till att vara 100% kompatibelt med RestorFX Renew och används i fall då lackskador i fordonet går bortom klarlacksskador. RestorFX Refinish Paint System skapar en process som alltid resulterar i en slät och jämn fyllning som tillsammans RestorFX Renew garanterar att en billacksrestaurering blir optimal.

RestorFX Retain Finish Coat

RestorFX Retain är en av de mest avancerade lackskydd med på marknaden idag. Särskilt utformad för att fungera med RestorFX Renew som det sista steget i vår restaureringsprocess, RestorFX Retain gör att bilen ser ut som den gjorde när RestorFX Renew började användas. I likhet med en ny lack, motverkar RestorFX Renew dagligt slitage och skador från väder och felaktig underhåll och skötsel. Genom att applicera RestorFX Renew var 3:e månad behåller lacken sin djupglans och lyster under många år framöver.